Elhunyt Varga Lajos

NyomtatáshozNyomtatáshoz

Megrendülten értesültünk róla, hogy életének 65. évében május 10-én meghalt Varga Lajos a kitűnő tulajdonos, tenyésztő és amatőrhajtó. A kegyetlen hír mindenkit lesújtott,  voltak hírek, hogy az utóbbi időben kórházban volt, de nem lehetett sejteni, hogy ekkora a baj.

A lovak már kora gyermekkorában felkeltették érdeklődését, az ügetősportba a nyolcvanas évek közepén került, az első időben amatőrhajtó volt, majd vásárolt lovakat és tenyésztett is. Személyében egy olyan nagyszerű embert veszítettünk el, aki mindig barátságos és közvetlen volt, aki igyekezett segíteni mindenkin és aki az ügetőversenyzést szívügyének érezte. Abban az időben, amikor az amatőrsportban aktív volt sokat dolgozott a sportért és jelentős mértékben hozzájárult a nemzetközi kapcsolatok fejlesztéséhez. Kitűnő humora, lényegretörő meglátásai mind segítették a jó hangulatot és az emberi kapcsolatok alakulását. Nevét beírta a magyar ügetősport aranykönyvébe.

Halála nagy vesztesége az ügető világának, emlékezünk szép győzelmeire, a lovai eredményes versenyzésére. Ezúton is kifejezzük őszinte részvétünket családjának és a hozzá közel állóknak. Emlékét kegyelettel megőrizzük. Temetése május 26-án volt az Óbudai temetőben.